Mikä on LiikKUVAT? | Ajankohtaista | Ota yhteyttä | Video Art in Healthcare


Jani Hietanen ja Marko Tandefelt esittelemässä teosta Tabula Rasa Satasairaalan Talvipuutarhassa. Kuva: Tuuli Penttinen-Lampisuo.

Jani Hietanen ja Marko Tandefelt nostavat pyöreää valkokangasta, johon heijastuu punakeltaista lehtisadetta. Paikka on Satasairaalan Talvipuutarha. Kuva: Tuuli Penttinen-Lampisuo.


LiikKUVAT-logo.

Taidepalvelu LiikKUVAT vie videotaidetta ja valokuvataidetta hoitolaitoksiin.

LiikKUVAT tuottaa uusia elämyksiä ihmisille, joiden omat liikkumismahdollisuudet ovat rajoittuneet. Samalla se laajentaa nykytaiteen esitysfoorumeita museoiden, gallerioiden ja elokuvafestivaalien ulkopuolelle etsien uusia yleisöjä ja esitysmahdollisuuksia alan tekijöille.

Teosten esitystavat, sisällöt ja aikataulut suunnitellaan tapauskohtaisesti yhteistyössä hoitolaitoshenkilökunnan kanssa. Taideteoksista keskustellaan ja niistä kerätään kokemuksia laitosten asukkailta, henkilöstöltä ja vierailijoilta.


MEDIATAITEEN DEMOPÄIVÄ 8.12.2022

Satasairaalan Talvipuutarhassa vietettiin 8.12.2022 klo 11–16 Mediataiteen demopäivää. Demopäivässä mukana oli Henrietta Lehtosen, Antti Tuomas Seppäsen sekä Marko Tandefeltin & Jani Hietasen teoksia sekä niiden tekijöitä. Demopäivän toteuttivat yhteistyössä LiikKUVAT, Poike Productio, Parasense, Avek, Epson, Genelec, Woojer ja Satasairaala. Tapahtuma on Euroopan unionin rahoittama – NextGenerationEU. Lue lisää »

LiikKUVIA tuottaa Poike Productio yhteistyössä Valokuvakeskus Nykyajan ja Suomalaisen mediataiteen keskus AV-arkin kanssa. LiikKUVIEN toimintaa tukevat Taiteen edistämiskeskus ja Suomen Kulttuurirahasto.

Artikkelikuva: Puut, Henrietta Lehtonen, valokuva: Ville-Veikko Heinonen.

LiikKUVAT yhteistyökumppanien logot.